Un refugiu in natura ascuns,pe Valea Drăganului.

Astazi va prezentam un refugiu in natura situat pe Valea Draganului.La aproximativ 70 de kilometri distanta de Cluj, la poalele Muntilor Apuseni, descoperiti o mica Elvetie.Un loc inconjurat de peisaje ca rupte din rai. 

Cabana Cuib de Șoim aflata Localitatea Tranișu ,judetul Cluj va ofera cazare într-un minunat peisaj de poveste, de pe Valea Drăganului .

Complexul Cuib de Șoim este impartit astfel:

  • 2 cabane mici, cu câte o cameră și o baie individuală. Fiecare cameră poate acomoda 4 persoane, existând un pat dublu matrimonial și un pat etajat.
  • 1 cabană mare ce are 2 camere, băi și un living mare cu bucătărie. Fiecare cameră poate acomoda 4 persoane.
  • 1 foișor în curte ce poate fi folosit ca loc de relaxare și luat masa.

Telefon propietar:0742 276 915

Obiective turistice in zona ar fi urmatoarele:

La 28 km de complex vei gasi cascada Valul Miresei.Cascada oferă o cădere de apă în trei trepte, având înălţimea de aproximativ 35 m. Numele „Valul Miresei” vine de la forma cascadei, care seamănă cu un voal.

Valea Drăganului

Valea Draganului
sursa foto cabana Cuib de Șoim

Citeste si: PRODUSE UTILE ȘI DE AJUTOR ÎN CĂLĂTORII

Barajul dragan floroiu aflat la 14 km-La 200 m mai sus de baraj se afla colonia Floroiu, candva un orasel in miniatura, ridicat pentru constructori si familiile lor.

Valea Draganului

Valea Draganului
sursa foto cabana Cuib de Șoim

Pestera Vanturilor si pestera Unguru Mare,plus Crisul Repede,40 km.

Valea Draganului

Valea Draganului
sursa foto cabana Cuib de Șoim

Cetatea Bologa,aflata la ,8 km-este una dintre cele mai timpurii cetăți medievale atestate din Transilvania.

sursa foto cabana Cuib de Șoim
De retinut:
  • Acesta este un articol cu caracter informativ ,unde proprietarii își promovează unitatiile de cazare pe care le dețin. Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Recomandări cazare este un proiect independent, nu suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a promova si face cunoscute unitățile de cazare din Romania.
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Citeste si:

accepta animale de companie animale de companie ARGES atv baia mare Bilbor Brasov cabana colibita cazanele dunarii cazare Brasov CAZARE BUCOVINA cazare cu piscina cazare harghita cazare judetul alba cazare judetul Sibiu cazare la colibita cazare la munte cazare maramures cazare Mehedinti cazare sibiu centrul vechi al Sibiului ciubar colibita complex ferma foisor gratar Hunedoara Jud. Maramures malul dunarii MUNTE natura obiective turistice in Brasov obiective turistice in judetul alba pescuit piscina Retezat Tara Hațegului Valea Drăganului Valea Prahovei

Add Comment