Pensiunea Adela ,ofera cazare la 2 pasi de Lacu Roșu

În inima peisajului de basm al Munților Hășmaș, unde liniștea și frumusețea naturii se împletesc într-o armonie perfectă, se ascunde o bijuterie a ospitalității: Pensiunea Adela.

Situată la doar 1 km de vibranta inimă a stațiunii și a fermecătorului lac, vila oferă o evadare idilică pentru cei în căutarea liniștii și a aerului curat.

Pensiunea Adela

Pensiunea Adela

Facilități care transformă fiecare moment într-o amintire de neuitat:

  • Cazare de Vis: Dispune de 2 camere spațioase cu 3 paturi, inclusiv un pat dublu și două single, ideale pentru familii, precum și 3 camere duble și o cameră twin în vila nouă, fiecare dotată cu baie proprie și televizor, creând refugiul perfect pentru cupluri.
  • Bucătărie Rustică Complet Utilată: Pentru cei pasionați de gătit, aveti acces la o bucătărie rustică, unde puteți prepara delicii culinare ca acasă, și un grătar în aer liber, lângă foișor, pentru serile de neuitat sub stele.
  • Spațiu de Joacă pentru Copii: Un loc special amenajat unde cei mici pot explora și se pot juca în siguranță, lăsând părinții să se relaxeze și să se bucure de momentele de liniște.
  • Parcare Privată: Ofera facilități de parcare în incinta proprietății, asigurându-vă că autoturismul dumneavoastră este în siguranță pe tot parcursul șederii.
  • Plajă pe Iarbă: Savurați soarele și aerul proaspăt pe spațiul verde înconjurător al vilei, un loc ideal pentru relaxare și bronzat natural.
  • Drumeții și Plimbări Pitorești: Descoperiți traseele marcate prin pădurile de brazi, unde soarele joacă între ramuri, și lăsați-vă cucerit de frumusețea nealterată a naturii.

Pensiunea Adela

Pensiunea Adela

Pensiunea Adela este locul unde fiecare detaliu a fost gândit pentru confortul și relaxarea dumneavoastră, unde natura se întâlnește cu ospitalitatea autentică pentru a crea vacanța perfectă. Alege sa beneficiezi de o experiență de neuitat la Lacu Roșu.

Descopera mai multe locatii AICI :

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze  booking