În inima Munților Bucegi te așteaptă o locatie spectaculoasa

În inima Munților Bucegi te așteaptă o oază de relaxare în mijlocul naturii! Alege un sejur revigorant și răsfățător în această destinație spectaculoasă. Cabana Stâna Târle din Sinaia îți oferă toate ingredientele pentru o experiență memorabilă, într-un cadru natural impresionant.

locatie spectaculoasa

locatie spectaculoasa

Articole care pot fi extrem de utile in calatorii si merita sa le adaugam in bagajul de călătorie

Cu priveliști uluitoare și aer proaspăt de munte, Cabana Stâna Târle este locul perfect pentru a te destinde și a te conecta cu natura. Situată într-un peisaj idilic, această cabană oferă o experiență autentică de refugiu în mijlocul naturii.

Cabana Stana Tarle dispune de :

  • 12 locuri de cazare distribuite in 3 camere duble si 2 camere triple
  • un living confortabil cu semineu
  • o bucatarie complet utilata

Pe lângă toate acestea,aceasta locatie spectaculoasa oferă o terasă încântătoare, de unde poți admira priveliștile magnifice ale Munților Bucegi. Savurează o ceașcă de cafea sau bucură-te de un moment de relaxare în aer liber, înconjurat de frumusețea naturală a acestui loc.

locatie spectaculoasa

locatie spectaculoasa

Descopera mai multe locatii AICI :

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze  booking