Aqua Club Elatis,un complex turistic care meritata atentia ta


Aqua Club Elatis situat la 25 km de Sibiu pe DN1 in directia Brasov. este un complex turistic fermecător, ce îmbină armonios relaxarea și distracția, oferind o experiență de neuitat.

Bucurați-vă de un sejur relaxant în camerele confortabile, oferind o panoramă directă la muntii Făgăraș.

Cu un accent deosebit pe confort și rafinament, acesta se remarcă prin piscina incalzită, reprezentând un adevărat refugiu pentru cei dornici să se răsfețe și să se distreze într-un cadru prietenos și primitor.

Aqua Club Elatis

Articole care pot fi extrem de utile in calatorii si merita sa le adaugam in bagajul de călătorie

Aqua Club Elatis este un complex turistic cu piscina incalzita, 14 camere de cazare , restaurant si salina,

Descoperiți si bucurativa de o sălina interioara cu pereții acoperiți de sare și un climat benefic pentru sănătate, ce va purifica și revitaliza întregul organism.

Baldachinele private și exclusive vă vor asigura cel mai mare confort și intimitate, oferindu-vă o experiență inedita la piscină și plajă de neegalat.

Aqua Club Elatis

Descopera mai multe locatii AICI :

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze  booking