Arca Resort,este locatia unde vei putea descoperi frumusețea și bogăția naturii

avem cazare
avem cazare

Descoperă un loc unic în mijlocul naturii,unde poți să te bucuri de liniște, aventură și frumos alături de cei dragi mai exact la Arca Resort.

Locatia exacta este Blăgești, Județul Bacău.

Pentru iubitorii de natură, este un paradis absolut, iar pentru cei care sunt pasionați de fotografie, acesta este un loc minunat pentru a captura imagini uimitoare.

Arca Resort

Vino să te relaxezi și să te bucuri de experiențe unice în mijlocul unei ferme piscicole!

Cele 11 Tiny Houses din Arca Resort te așteaptă pentru a-ți oferi o experiență memorabilă în mijlocul naturii!O locatie de vis, pe malul unui lac. Restaurantul ofera preparate deosebite, multe dintre acestea din produsele proprii.

Arca Resort

Descopera noi locati:

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze booking