Casa OLD BRICK localizata intr-o zona perfecta pentru a incepe drumeții

Casa OLD BRICK un loc foarte frumos, curat, linistit si relaxant localizata in Ocna Șugatag .

Pentru cei interesați de natură, Ocna Șugatag oferă o varietate de trasee de drumeție și ciclism, care străbat peisaje pitorești cu păduri, munți și râuri. De asemenea, pot fi vizitate cascadele din apropiere, cum ar fi Cascada Cailor sau Cascada Zmeilor.

Casa OLD BRICK

Casa OLD BRICK

Casa OLD BRICK dispune de:

➡️2 camere cu 3 paturi si patut pentru bebelusi

➡️ 5 camere matrimoniale

➡️ o camera pentru persoane cu dizabilitati

➡️foisor

➡️ciubar

Se poate plăti cu cardul de vacanca

În concluzie, Ocna Șugatag este o destinație turistică interesantă pentru cei care caută relaxare și terapii naturale, dar și pentru cei care sunt pasionați de cultura și tradițiile locale, sau de natura și drumețiile în aer liber.

CITESTE SI:

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze booking