Pensiunea Cherhana,o pensiune de TOP in mijlocul Deltei Dunarii

Vino să te bucuri de natura la Pensiunea Cherhana indiferent ca planifici o escapadă romantică sau o vacanță sau weekend în familie.

Se apropie iar perioada vacanțelor, a peisajelor de poveste, a preparatelor delicioase din pește și a spectacolului oferit de multitudinea de specii de păsări.În inima Deltei Dunării, în localitatea Crisan, se află restaurantul Cherhana “mancaruri si origini”, o destinație culinară de top pentru iubitorii de preparate tradiționale pescărești.

Pensiunea Cherhana
Pensiunea Cherhana

Accesul la piscina precum si locul de acostare in marina pentru ambarcatiuni sunt incluse in pretul camerei.Pensiunea Cherhana Resort este alegerea perfecta. Aici puteti sa va delectati cu peisaje uimitoare si sa va relaxati in mijlocul naturii. Lacurile ce inconjoara pensiunea ofera o panorama impresionanta.

Pensiunea Cherhana dispune de:

➡️ 19 camere, inclusiv suite de familie și cu 4 dormitoare

➡️ piscina generoasă 

➡️ restaurant

➡️ Excursii si Birdwatching

Vezi si:

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze booking