Shurra ofera cazare in Ogrăzi, judetul  Buzău

Shurra ofere cazare in Ogrăzi, cea mai frumoasă zonă viticolă din Muntenia. 

Cel mai apropiat oraș este Buzău, situat la o distanță de aproximativ 16 km de locatie . Se ofera servicii de cazare, servicii de masă în cadrul restaurantului propriu și o serie de facilități pentru petrecerea timpului liber, sănătos și în siguranță.

La doar 1 oră și ceva de București, te poți bucura de toată zona Dealu Mare , o binecunoscuta destinatie viticolă .Shurra vă pune la dispoziție 16.500 m2 de spațiu verde, departe de agitația urbană, într-un loc special în mijlocul viilor din judetul Buzau .

Shurra
sursa :Shurra

Shurra dispune de :

➖6 bungalouri construite integral din lemn, cu terasă proprie și acces separat

➖restaurant

➖ bar

➖terasa

➖piscină sezonieră în aer liber

loc de joaca pentru copii

➖zonă de picnic

Shurra
Shurra
Shurra
Shurra

Vezi si alte unitati de cazare:

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze Shurra si booking