Ursa Mică Glamping Resort,un adevarat colț de rai la poalelele muntilor

Te invităm să faci cunoștință cu primul și cel mai modern glamping din România .

Il poti descoperi si tu la porțile Transilvaniei, între satele pitorești Ciocanu și Șirnea, la doar 15 min. de Castelul Bran, 45 min. de Brașov și aproximativ 2,5 ore distanță față de București.

Indiferent dacă alegeți corturile încălzite deosebite sau bungalow-urile private, veți găsi rafinamentul in ambele optiuni de cazare. Savurați mese proaspete în restaurantul locatiei de unde te vei bucura de privelisti panoramice .

Ursa Mică Glamping Resort

Ursa Mică Glamping Resort

Articole care pot fi extrem de utile in calatorii si merita sa le adaugam in bagajul de călătorie

Ursa Mică Glamping Resort vă încântă cu o panoramă desăvârșită, fie că este zi sau noapte. Cele 12 corturi impermeabile oferă confort în zilele caniculare și căldură, prin soba proprie, în zilele răcoroase.

Ursa Mică Glamping Resort

Ursa Mică Glamping Resort

Bucurați-vă de natură autentică, priveliști uluitoare, activități sportive, momente de relaxare, atmosferă plină de voie bună, gastronomie excelentă oferita de Ursa Mică Glamping Resort .

Descopera mai multe locatii AICI :

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze  booking