Casa de vacanta Two Brothers Paltinis

Casa de vacanta

Acceptam si tichete de vacanta pe suport hartie sau card, Sodexo, Edenred si Cheques UP Vacances !

Casa de vacanta Two Brothers se afla la altitudinea de 1350 m, la 350 metri de Ski Arena Platos / Parcul de distractie de vara Arena Platos si la 4 km de partia Telescaun Paltinis, cu acces facil din soseaua principala, aproape de borna km 5, lângă Punctul de Informare Turistică si statia de autobuz.

 In apropierea Casei Two Brothers (intre 150 si 250 metri) se afla 4 pensiuni care au restaurant.
La doar 5 minute de mers cu masina se afla parcul de aventura Arka Park. Stațiunea Păltiniș este la doar 30 km distanță de Sibiu, oraș turistic, desemnat Capitală Culturală Europeană în anul 2007.

Casa de vacanta

Imobilul este construit recent. Parterul este compus dintr-un living, un dormitor – panorama view, bucatarie complet utilata, baie, hol si 2 terase. La etajul 1 sunt 3 camere, fiecare cu baia proprie iar la etajul 2 – mansarda este generoasa si dispune de doua camere si un apartament. Wifi permanent, gratuit, parcare proprie gratuita, camera incalzita pentru schiuri si clapari, incalzire centrala, apa calda permanenta, gratar, ceaun, sezlonguri, Dvd player, cablu Tv, 2 terase si o priveliste superba, completeaza facilitatile oferite.

Acceptam animale de companie cu taxa suplimentara fata de costul cazarii.
Pentru inchirierea integrala a casei de vacanta (capacitate 24 persoane) va rugam sa ne contactati telefonic pentru detalii.

Casa de vacanta dispune de o sala de 20 de locuri, unde se pot organiza evenimente pentru persoane fizice si companii, petreceri, traininguri si seminarii. Cu ajutorul partenerilor nostrii specializati / autorizati va putem oferi drumetii montane, team-building-uri, traininguri, coaching, seminarii, work-shop-uri, initiere in schi, cantonamente pentru sportivi, tabere de copii, trasee de biciclete – mountainbike, inchirieri de echipamente de schi, inchiriere biciclete, arajnamente florale, servicii de catering, livrari de torturi aniversare si speram noi multa buna dispozitie.

Am luat masuri pentru preventie privind Covid 19 (covoras cu dezinfectant, dispensere dezinfectant maini in locurile comune, materiale informative privind Covid 19, manusi, masti de unica folosinta – la cerere, reducerea capacitatii cazarii, check-in, check-out fara prezenta personalului – detalii la telefon, sapun lichid la dispozitia clientilor in toate baile, vesela si pahare de unica folosinta la cerere).

Va asteptam cu drag.

Casa de vacanta Two Brothers Paltinis

CITESTE SI:

De retinut:

  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi posibilitatea unitatilor de cazare sa isi prezinte ofertele pe acest site
  • Responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
  • Toate informațiile de pe site sunt furnizate exclusiv de către unitatea de cazare, prin intermediul unui formular .
  • Avem cazare .ro nu poate garanta și nu poate fi făcut responsabil pentru conținutul postat pe site de catre unitatiile de cazare