Grand Hotel Sofianu ,ofera cazare in Râmnicu Vâlcea

Bucură-te în orice anotimp de piscina interioară, o oază de relaxare special creată pentru tine. Grand Hotel Sofianu este situat la 300 de metri de centrul orașului Râmnicu Vâlcea.

Stiati ca:

Ascunsă printre dealurile din Râmnicu Vâlcea, pe Valea Stăncioiului, se află o spectaculoasă rezervație geologică, pe care localnicii o cunosc sub denumirea de „Piramidele de la Goranu”.

Grand Hotel Sofianu

Grand Hotel Sofianu
Grand Hotel Sofianu

În interior hotelul dispune de:

➖  un centru wellness ce cuprinde: piscină interioară încălzită, dotată cu instalație de înot contracurent, saună uscată, saună umedă, centru de masaj și hidromasaj, sală de fitness dotată cu echipamente cardio profesionale.

Grand Hotel Sofianu

Grand Hotel Sofianu
sauna

În exterior:

➖piste de alergat,

➖ 2 zone de fitness în aer liber,

➖ pentru copii sunt 6 locuri de joacă și un skatepark.

În imediata vecinătate a parcului se află un teren de fotbal și 4 terenuri de tenis de câmp ce pot fi închiriate cu ora.

Se poate achita cazarea,micul dejun,restaurant si cu voucehere de vacanta

loc de joaca

Vezi si alte unitati de cazare:

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze booking