Gorgeous Villa ofera cazare in Cluj

Gorgeous Villa

Gorgeous Villa este situată în Cluj-Napoca. Locatia te invită să te bucuri de relaxare într-o oază de liniște aproape de aeroport, dar și de centrul orașului, fiind destinația perfectă pentru oricine vrea să se bucure de ambele .

 SPA-ul Gorgeous vine ca o completare perfectă a cazării oferite.Restaurantul vă așteaptă într-o oază de liniște cu o atmosferă relaxantă, perfectă pentru orice moment al zilei. 

Gorgeous Villa

Gorgeous Villa dispune de :

➖ 9 camere care au  aer condiționat, grup sanitar propriu cu cabină de duș, TV, internet wireless, seif, frifider, halate de baie și papuci, diferite :

➖ 2 camere single

➖2 camere duble cu pat matrimonial

➖1 cameră dublă cu pat matrimonial și fotoliu extensibil

➖2 suite

➖2 camere twin

➖  restaurant 

➖doua ciubere cu apa calda

➖ jacuzzi 

➖sauna uscata

➖sala pentru masaj

Se poate face plata cu tichete de vacanta atat pentru cazare ,cat si pentru masa sau masaj.

Gorgeous Villa

Gorgeous Villa
Gorgeous Villa
sursa Gorgeous Villa

Vezi si alte unitati de cazare:

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze Gorgeous Villa si booking