Odai din Plai,o locatie care te va fascina la maxim

Odai din Plai se află în Moieciu de Sus, la 29 km de Dino Parc.

Articole care pot fi extrem de utile in calatorii si merita sa le adaugam in bagajul de călătorie

Locatia este formata din căsuțe unice , mobilate rustic și dotate complet, care pot gazdui în total, 10 turiști.

Dintre cele 4 casute una dispune de doua camere cu doua bai, au o sala de mese comuna, bucătărie, grătar și nu în ultimul rand o priveliște care-ți taie respirația.

Cautele sunt construite în genul celor hobbit acoperite cu iarba, dormitul în ele fiind o adevărată experienta pe care nu o vei uita prea curand.Cazarea într-o casuță Hobbit poate fi o experiență unică și memorabilă. Deoarece casele Hobbit sunt inspirate din lumea creată de J.R.R. Tolkien în trilogia Stăpânul Inelelor, ele au un farmec și o magie aparte.

În general, cazarea într-o casuță Hobbit poate fi o experiență unică și magică, oferind o oportunitate de a te deconecta de la agitația vieții cotidiene și de a te bucura de natura inconjuratoare.

Descopera noi locati:

De retinut :
  • Acesta este un articol cu caracter informativ . Rezervările si responsabilitatea serviciilor aparțin exclusiv proprietarilor unității de cazare .
  • Avem cazare , este un proiect independent, NU suntem o agenție de turism sau un site de rezervări online. Scopul acestui site este de a oferi turistilor posibilitatea de a gasi o cazare potrivita pentru ei
  • Toate unitatiile de cazare prezentate pe site sunt doar perceptia noastra personala venita din recenziile gasite pe booking dar si din recomandariile gasite in postari si comentarii pe facebook
  • sursa informatii si poze booking